Slik fungerer det

P1030401_crop1.FINN STOLPER

Før du kan finne stolpene som er utplassert må du skaffe deg et kart. Dette deles ut til alle husstander i kommunen ved sesongstart. Du vil også finne kartet hos enkelte forretninger og møteplasser i Gjerdrum eller laste det ned herfra. Den siste muligheten er en applikasjon du kan laste ned fra henholdsvis App Store eller Google Play. De fleste stolpene er tilgjengelig også for bevegelseshemmede, mens enkelte ikke er tilpasset denne gruppen. Det framgår av kartet hvilke stolper som kan nås av alle.

2.REGISTRER

På stolpene finner du et tall og to koder. Tallet er nummeret på kartet, mens en av de to kodene er det du skal registrere. Registrering kan gjøres på tre måter:

  • P1030415Elektronisk via appen «Stolpejakten»

 Ved hjelp av en mobil enhet (smarttelefon) skanner du QR-koden på stolpen og den er registrert. Appen vil synkronisere med nettportalen direkte eller neste gang den mobile enheten er på nett. Hvis QR-koden er skadet kan du taste bokstavkoden manuelt i appen.

  • elektronisk via vår nettportal

Logg deg på nettportalen og tast inn koden direkte eller på pc’en når du kommer hjem.

  • manuelt

Noter bokstavkoden på kartet og ved endt sessong sendes kodene til sprekigjerdrum@gmail.com

Elektronisk registrering krever at du må opprette en brukerprofil på denne siden. Opprett bruker her. Var du med i fjor kan du benytte samme bruker.

3. ALLE STOLPER ER REGISTRERT, HVA NÅ?

Gjerdrum o-lag arrangerer også trimtilbudet Postfinner’n. Dette er tradisjonell turorientering i Gjerdrum og Nannestad, hvor du kan finne poster i skogen, og vet du hva? Du er allerede i gang! Det var postskjermer ved fem av stolpene. De inngår i turorienteringa, så du har dermed starta.

Kart og opplegg for Postfinner’n kan kjøpes blant annet hos Rema 1000 på Ask. Les mer på turorientering.no eller www.gjerdrumol.no

Reklame